Top

HACCP stickers voordeelpakket 7 dagen + dispenser

Nieuw 10% Korting
  • HACCP stickers voordeelpakket 7 dagen + dispenser
  • HACCP stickers voordeelpakket 7 dagen + dispenser
  • HACCP stickers voordeelpakket 7 dagen + dispenser
rating 5
(5 / 4 Reviews)
€ 54,67
49,00
Verwachte levertijd: 1 dag


HACCP stickerdispenser voordeelpakket

Een van de populairste producten op dit moment is het voordeelpakket met daarin zeven dagstickerrollen en onze unieke, bijpassende stikcerdispenser. Deze stickerdispenser is ontwikkeld door Dagstickers.nl en uitsluitend verkrijgbaar bij ons. De dispenser is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en is eenvoudig bij te vullen en schoon te maken, ideaal dus voor in een horecakeuken. Door zijn kleine afmeting (19x16x13 cm) en stevige zuignappen, kunt u deze stickerdispenser gemakkelijk op uw werkbank vastzetten, zonder dat deze veel ruimte inneemt. Let op: u kunt de dispenser niet verticaal tegen een muur aanplakken. In de dispenser passen precies zeven Dagstickers.nl stickerrollen van 2000 stickers per rol. U kunt de stickerdispenser en de verschillende stickerrollen ook apart aanschaffen.

Wat zijn dagstickers?

Dagstickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.

Waarom dagstickers bestellen bij Dagstickers.nl?

  • Op werkdagen voor 14:00 besteld is morgen in huis
  • Eenvoudig verwijderbare stickers
  • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
  • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
  • Goedkoopste van Nederland en België!

Reviews (4)
rating 5 (5 / 4 Reviews)

Hans van der meer (17-11-2016) rating 5 Perfecte snelle afhandeling van een mooi product. Erg tevreden!!

Petra Zorginstelling (28-10-2015) rating 5 Voor onze stichting deze stickers gekocht. Ze bevallen goed en door het grote formaat rollem hoeven we er voorlopig even niet aan te denken om nieuwe te kopen. Bedankt.

van Tongen (02-06-2015) rating 5 Kon ze niet goedkoper vinden en zijn precies hetzelfde als bij de groothandel, goede deal dus.

Henk (20-01-2015) rating 5 Deze dispenser is makkelijk schoon te maken. Ik hoef ook niet meer zo vaak nieuwe stickers te kopen omdat er 2x zoveel op een rol zitten. Voor mij echt een aanwinst in mijn keuken!

Type de code over
Stuur naar een collega
@
@
Type de code over