HACCP stickers met dispenser voordeelpakket HACCP stickers met dispenser voordeelpakket
HACCP stickers met dispenser voordeelpakket HACCP stickers met dispenser voordeelpakket
HACCP stickers met dispenser voordeelpakket
Stickerdispenser met 7 rollen HACCP stickers. Iedere rol bevat maar liefst 2000 stickers!

Artikelnummer

8717953222695

Standaard levertijd

1 dag

€ 85,42
€ 59,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickers met dispenser voordeelpakket

Een van de populairste producten op dit moment is het voordeelpakket met daarin zeven haccp rollen en onze unieke, bijpassende stickerdispenser. Deze haccp dispenser is ontwikkeld door Dagstickers.nl en uitsluitend verkrijgbaar bij ons. De dispenser is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en is eenvoudig bij te vullen en schoon te maken, ideaal dus voor in een horecakeuken. Door zijn kleine afmeting (19x16x13 cm) en stevige zuignappen, kunt u deze haccp sticker dispenser gemakkelijk op uw werkbank vastzetten, zonder dat deze veel ruimte inneemt. Let op: u kunt de dispenser niet verticaal tegen een muur aanplakken. In de dispenser passen precies zeven Dagstickers.nl haccp stickerrollen van 2000 stickers per rol. U kunt de stickerdispenser en de verschillende stickerrollen ook apart aanschaffen.

Wat zijn haccp stickers?

Haccp stickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.
 

De HACCP-stickeretiketten set van 7 rollen in verschillende kleuren, elk voor een specifieke dag, is een praktische en professionele oplossing voor voedselveiligheid in elke zakelijke omgeving. De functionele stevige plastic dispenser biedt een handige en georganiseerde manier om de 7 rollen op te bergen en snel toegang te hebben tot de juiste kleur op de juiste dag. Hier zijn enkele positieve en zakelijke kenmerken van deze set:

 1. Voedselveiligheid: De HACCP-stickeretiketten zijn ontworpen om te voldoen aan de HACCP-normen, die essentieel zijn voor de voedselveiligheid. Het gebruik van deze etiketten helpt bij het waarborgen van een strikte naleving van voedselveiligheidsprotocollen in uw bedrijf.

 2. Kleurcodering: Elke rol in de set is voorzien van een andere kleur die overeenkomt met een specifieke dag van de week. Deze kleurcodering vergemakkelijkt een snelle en eenvoudige identificatie van producten of voorbereidingen, waardoor fouten en verwarring worden geminimaliseerd.

 3. Organisatie: De stevige plastic dispenser biedt een gestructureerde en opgeruimde opbergoplossing voor de 7 rollen. Hierdoor kunnen medewerkers de etiketten gemakkelijk vinden en gebruiken, waardoor tijd en moeite worden bespaard bij het zoeken naar de juiste rol.

 4. Duurzaamheid: De etiketten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en bestand is tegen verschillende omstandigheden in een keukenomgeving. Ze zijn waterbestendig en blijven goed plakken, zelfs bij blootstelling aan vocht en vloeistoffen.

 5. Gemakkelijk te gebruiken: De etiketten zijn zelfklevend en kunnen eenvoudig worden aangebracht op verschillende oppervlakken, zoals verpakkingen, containers en apparatuur. Ze zijn ook gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten, wat bijdraagt aan een efficiënte en schone werkomgeving.

 6. Tijd- en kostenbesparing: Met de HACCP-stickeretiketten set kunnen medewerkers snel en nauwkeurig informatie vastleggen over de producten, bereidingen of voorraden. Dit bespaart tijd bij het identificeren en controleren van voedselproducten, evenals bij het uitvoeren van inventarisaties en het opstellen van rapporten.

 7. Professionele uitstraling: Het gebruik van deze gestandaardiseerde etiketten met duidelijke kleurcodering draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het geeft klanten het vertrouwen dat voedselveiligheid serieus wordt genomen en dat uw bedrijf zich inzet voor kwaliteit en naleving van richtlijnen.

 8. Veelzijdigheid: De set van 7 rollen biedt voldoende etiketten voor een volledige week, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een drukke restaurantketen of de zorg.

Waarom haccp stickers bestellen bij Dagstickers.nl?

 • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
 • Eenvoudig verwijderbare stickers
 • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
 • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
 • Goedkoopste van Nederland en België!