Maak hieronder een keuze uit ons assortiment HACCP stickers en voordeelpakketten. Profiteer van het aantal stickers per rol en de laagste prijzen in Nederland en België!


Weergave:
 


Bezig met laden...

HACCP dagstickers

HACCP dagstickers zijn onmisbaar voor ieder horecabedrijf in Nederland. Zoals u waarschijnlijk weet, is iedere horecaondernemer in Nederland namelijk verplicht om voedselhoudbaarheidsetiketten zoals dagstickers te gebruiken. Voedsel kan en mag simpelweg niet te lang bewaard worden en door het gebruik van dagstickers bent u er zeker van dat versproducten nooit te lang in de koeling of vriezer blijven staan.

Verschillende soorten dagstickers

Door middel van een dagsticker, geeft u aan ieder versproduct apart mee op welke dag deze is bereid. Logischerwijs is er daarom voor iedere dag een aparte dagstickerrol. U vindt deze aparte dagstickerrollen door op de volgende pagina’s:

Naast losse dagstickerrollen, vindt u bij Dagstickers.nl ook het HACCP dagstickers voordeelpakket. Dit voordeelpakket bevat van iedere dag één rol, waardoor deze rol vaak als starterspakket wordt gebruikt. Als u er later achterkomt dat u op bepaalde dagen meer versproducten stickert dan op andere, kunt u deze ‘hardlopers’ dus ook apart nabestellen. Al onze stickerrollen bevatten 2000 stickers per rol, een uniek aantal in Nederland.

Unieke dagsticker dispenser

Wat Dagstickers.nl nog meer uniek maakt, is onze dagsticker dispenser. Deze dispenser is qua formaat precies geschikt om zeven dagstickerrollen tegelijkertijd in kwijt te kunnen, waardoor u er maar liefst 14.000 stickers op kwijt kunt. En dat voor een dispenser van slechts 19x16x13 cm! Op de onderkant van de dispenser vindt u verder vier zuignappen, waarmee u de stickerhouder eenvoudig kunt vastkleven aan uw werkbank. U kunt onze dagsticker dispenser ook aanschaffen in combinatie met zeven rollen erin, als HACCP stickers voordeelpakket + dispenser.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Wij begrijpen dat uw dagstickers soms onverwachts erg hard op kunnen gaan en dat haast soms geboden is bij uw bestelling. Als u uw bestelling bij Dagstickers.nl voor 16:00 plaatst op werkdagen, heeft u uw bestelling zeker morgen in huis. Is de nood erg hoog, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken naar een geschikte oplossing. Wij werken in een aantal regio’s namelijk ook met fietskoeriers!

Veilig online bestellen bij Dagstickers.nl

Wij vinden het belangrijk dat u uw bestelling bij Dagstickers.nl altijd veilig kunt doen. Als een van de privacymaatregelen hebben wij daarom een SSL-certificaat afgesloten. SSL staat voor Secure Sockets Layer wat inhoudt dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en uw internet browser waardoor uw persoonlijke gegevens beveiligd worden. Ook maken wij uitsluitend gebruik van bekende en veilige betaalmethoden zoals IDeal, MisterCash en Paypal. Voor de verzending van uw pakket, maken wij gebruik van de diensten van PostNL om kwaliteit en snelheid te garanderen.