HACCP Stickers Vrijdag HACCP Stickers Vrijdag
HACCP Stickers Vrijdag HACCP Stickers Vrijdag
HACCP Stickers Vrijdag
HACCP stickers vrijdag Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op vrijdag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting...

Artikelnummer

8717953222640

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,49
€ 4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickers vrijdag

Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op vrijdag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting ‘VR’ staat, kunt u gebruiken om de datum van die dag in te vullen. Door het hoge aantal van 2000 stickers, zijn deze stickers op rol uniek in Nederland. Iedere dagsticker heeft zijn eigen kleur, de vrijdagvariant is groen.

Wat zijn haccp stickers?

haccp stickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.

Een groene vrijdag HACCP-rol is een rol met voedseletiketten die voldoet aan de HACCP-normen en wordt gebruikt in de voedingsindustrie. Deze rol bevat 2000 stickers met voedseletiketten en is specifiek ontworpen om te helpen bij het waarborgen van de voedselveiligheid.

De kleur groen wordt vaak geassocieerd met versheid en gezondheid, waardoor het een geschikte keuze is voor voedseletiketten. Het gebruik van een groene vrijdag HACCP-rol kan een visuele herinnering zijn voor werknemers in de voedingsindustrie om zich bewust te zijn van de voedselveiligheid en de naleving van HACCP-richtlijnen.

Met 2000 stickers op een rol biedt de groene vrijdag HACCP-rol voldoende labels voor een aanzienlijke hoeveelheid producten. Dit is vooral handig voor bedrijven met een groot volume aan voedingsproducten die dagelijks worden verwerkt.

Elke sticker op de rol bevat een voedseletiket dat essentiële informatie weergeeft, zoals de naam van het product, de ingrediënten, voedingswaarden, allergeneninformatie en eventuele waarschuwingen. Deze informatie is cruciaal voor consumenten om geïnformeerde keuzes te maken en voor voedselverwerkers om te voldoen aan wettelijke voorschriften en consumentenvertrouwen op te bouwen.

Het gebruik van voedseletiketten is een belangrijk onderdeel van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), een systeem dat gericht is op het identificeren en beheersen van gevaren die van invloed kunnen zijn op de veiligheid van voedsel. Door het gebruik van de groene vrijdag HACCP-rol kunnen voedselverwerkers gemakkelijk de juiste voedseletiketten toepassen op hun producten, waardoor ze de traceerbaarheid van voedsel kunnen waarborgen en risico's kunnen verminderen.

Het is belangrijk op te merken dat de groene vrijdag HACCP-rol slechts een hulpmiddel is en niet op zichzelf garant staat voor voedselveiligheid. Het naleven van goede hygiënepraktijken, het juist opslaan en verwerken van voedsel, en regelmatige controles blijven essentieel voor het waarborgen van een veilige voedselproductie.

Kortom, een groene vrijdag HACCP-rol is een handige en visueel opvallende rol met 2000 stickers met voedseletiketten, ontworpen om te voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Het gebruik ervan kan bijdragen aan de voedselveiligheid door werknemers te herinneren aan de naleving van de voedselregelgeving en het bieden van essentiële informatie aan consumenten.

Waarom haccp stickers bestellen bij Dagstickers.nl?

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Eenvoudig verwijderbare stickers
  • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
  • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
  • Goedkoopste van Nederland en België!