HACCP  Stickers donderdag HACCP  Stickers donderdag
HACCP  Stickers donderdag HACCP  Stickers donderdag
HACCP Stickers donderdag
HACCP stickers donderdag Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op donderdag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting...

Artikelnummer

8717953222633

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,49
€ 4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickers donderdag

Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op donderdag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting ‘DO’ staat, kunt u gebruiken om de datum van die dag in te vullen. Door het hoge aantal van 2000 stickers, zijn deze stickers op rol uniek in Nederland. Iedere dagsticker heeft zijn eigen kleur, de donderdagvariant is bruin.

Wat zijn haccp stickers?

Dagstickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.

Een donderdag HACCP-rol is een rol met voedseletiketten die voldoet aan de HACCP-richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points) en wordt gebruikt om voedselveiligheid te waarborgen. Deze rol bevat 2000 stickers met voedseletiketten.

HACCP is een systematische benadering voor het identificeren, beoordelen en beheersen van risico's die verband houden met voedselproductie en -consumptie. Het is ontworpen om gevaren te identificeren en kritieke controlepunten vast te stellen om ervoor te zorgen dat voedsel veilig wordt geproduceerd en geconsumeerd.

De donderdag HACCP-rol met 2000 stickers biedt een handige manier om voedseletiketten te organiseren en te gebruiken. Deze rol is specifiek ontworpen voor gebruik op donderdag en kan worden gebruikt in verschillende voedselbereidingsomgevingen, zoals restaurants, cafetaria's, voedselverwerkingsfaciliteiten en cateringservices.

De stickers op de rol bevatten belangrijke informatie over het voedsel, zoals productnaam, ingrediënten, allergeneninformatie, productiedatum en houdbaarheidsdatum. Door deze informatie duidelijk en nauwkeurig op de voedseletiketten weer te geven, kunnen werknemers en consumenten gemakkelijk belangrijke details over het voedsel achterhalen.

Met 2000 stickers op een rol kunnen voedselprofessionals een grote hoeveelheid voedseletiketten produceren en gebruiken. Dit is vooral handig in drukke omgevingen waar veel voedselbereiding en -verpakking plaatsvindt. Het helpt ervoor te zorgen dat er altijd voldoende etiketten beschikbaar zijn om aan de voedselveiligheidsnormen te voldoen.

Het gebruik van een HACCP-rol met voedseletiketten op donderdag biedt verschillende voordelen. Ten eerste helpt het bij het bevorderen van de voedselveiligheid door ervoor te zorgen dat alle vereiste informatie op het etiket staat en dat deze correct en leesbaar is. Dit draagt bij aan het verminderen van het risico op voedselgerelateerde ziekten en allergische reacties.

Bovendien vereenvoudigt de rol met 2000 stickers het etiketteringsproces, waardoor tijd wordt bespaard voor voedselprofessionals. Ze kunnen de stickers gemakkelijk afscheuren en op de juiste voedselverpakkingen plakken. Dit verhoogt de efficiëntie en helpt bij het handhaven van een gestroomlijnd werkproces.

Tot slot zorgt het gebruik van een donderdag HACCP-rol met voedseletiketten voor consistentie en naleving van de voedselveiligheidsnormen. Alle betrokkenen kunnen erop vertrouwen dat de informatie op de etiketten correct en up-to-date is, waardoor er meer vertrouwen ontstaat in het voedsel dat wordt geproduceerd en geconsumeerd.

Waarom haccp stickers bestellen bij Dagstickers.nl?

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Eenvoudig verwijderbare stickers
  • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
  • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
  • Goedkoopste van Nederland en België!