HACCP Maandag Stickers HACCP Maandag Stickers
HACCP Maandag Stickers HACCP Maandag Stickers
HACCP Maandag Stickers
HACCP stickers maandag Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op zondag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting...

Artikelnummer

8717953222602

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,49
€ 4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickers maandag

Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op zondag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting ‘MA’ staat, kunt u gebruiken om de datum van die dag in te vullen. Door het hoge aantal van 2000 stickers, zijn deze stickers op rol uniek in Nederland. Iedere dagsticker heeft zijn eigen kleur, de maandagvariant is blauw.

Wat zijn dagstickers?

Dagstickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.
 

Een HACCP-sticker is een waardevol instrument in de voedselindustrie dat de naleving van de HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Points) onderstreept. Door het gebruik van deze sticker kunnen bedrijven hun klanten verzekeren dat hun producten voldoen aan de hoogste voedselveiligheidsnormen.

Voor de maandag worden er 2000 etiketten op een rol geproduceerd, wat getuigt van efficiënte en georganiseerde productieprocessen. Deze rollen bieden een praktische en economische oplossing voor bedrijven die grote hoeveelheden etiketten nodig hebben. Met 2000 etiketten op een rol kunnen bedrijven tijd en kosten besparen, omdat er minder tijd nodig is voor het verwisselen van de rollen.

Het gebruik van rollen met 2000 etiketten maakt ook een soepele en ononderbroken workflow mogelijk. Bedrijven hoeven niet vaak van rol te wisselen, wat de productiviteit verhoogt en de kans op onderbrekingen minimaliseert. Dit draagt bij aan een efficiëntere en effectievere productie.

Bovendien zijn deze etiketten van hoge kwaliteit, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen omgevingsfactoren. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vocht, temperatuurschommelingen en andere omstandigheden die in de voedselindustrie kunnen voorkomen. Dit garandeert dat de informatie op de etiketten helder en leesbaar blijft gedurende de gehele levensduur van het product.

 

 

Waarom dagstickers bestellen bij Dagstickers.nl?

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Eenvoudig verwijderbare stickers
  • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
  • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
  • Goedkoopste van Nederland en België!