torentje
HACCP stickers voordeelpakket
Voordeelpakket met 7 rollen HACCP stickers. Iedere rol bevat maar liefst 2000 stickers!

Artikelnummer

8717953222688

Standaard levertijd

1 dag

€ 45,43
€ 29,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickers voordeelpakket

Deze rollen met 7 x 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op zondag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting van de dag staat, kunt u gebruiken om de datum van die dag in te vullen. Door het hoge aantal van 2000 stickers, zijn deze zeven stickers op rol uniek in Nederland. Iedere haccp sticker heeft zijn eigen kleur, zodat u ze gemakkelijk kunt herkennen in de koeling of vriezer. Bent u gesloten op sommige dagen en wilt u deze rollen weglaten uit uw bestelling? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld bij de laatste stap in het bestelproces. Als bepaalde dagstickers uit het voordeelpakket harder lopen dan andere, kunt u deze stickerrollen ook apart bestellen:

Wat zijn haccp stickers?

Haccp stickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.
 

De HACCP-stickeretiketten set van 7 rollen, elk met een andere kleur voor elke dag, biedt diverse voordelen voor bedrijven die werken volgens de HACCP-normen. Deze set biedt een overzichtelijke en gestructureerde manier om voedselveiligheid te waarborgen en helpt bij het voldoen aan regelgeving en richtlijnen. Hieronder volgt een beknopte beschrijving van enkele positieve en zakelijke aspecten van deze set:

 1. Verbeterde organisatie: De set van 7 rollen in verschillende kleuren maakt een duidelijk onderscheid tussen de dagen van de week. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en georganiseerde aanpak bij het volgen van HACCP-protocollen. Medewerkers kunnen snel en gemakkelijk zien welke dag het is en welke taken en controles er op die dag moeten worden uitgevoerd.

 2. Efficiëntie en tijdsbesparing: Dankzij de gekleurde stickeretiketten kan personeel snel identificeren welke producten of ingrediënten op welke dag zijn bereid of gecontroleerd. Dit vermindert verwarring en verhoogt de efficiëntie bij het volgen van HACCP-procedures. Tijdsbesparing is een belangrijk zakelijk voordeel, omdat het personeel de beschikbare tijd optimaal kan benutten voor andere taken.

 3. Voorkomen van kruisbesmetting: Door het gebruik van verschillende kleuren per dag wordt het risico op kruisbesmetting verminderd. Hierdoor kunnen bedrijven de voedselveiligheid beter waarborgen en de kans op besmetting of verslechtering van producten minimaliseren. Dit draagt bij aan een positieve reputatie en klanttevredenheid, wat op zijn beurt het bedrijf ten goede komt.

 4. Duidelijke traceerbaarheid: Elk rolletje met stickeretiketten kan worden gebruikt om de bereiding, verpakking of controle van voedsel op een specifieke dag aan te geven. Dit maakt het gemakkelijker om producten te traceren en geeft bedrijven meer controle over hun inventaris en voorraadbeheer. Het helpt ook bij het snel en doeltreffend identificeren en isoleren van eventuele problemen of recalls.

 5. Veiligheidsbewustzijn bevorderen: Door de HACCP-stickeretiketten set te gebruiken, wordt het belang van voedselveiligheid benadrukt en wordt het veiligheidsbewustzijn onder medewerkers vergroot. Het herinnert hen eraan dat voedselbereiding en -behandeling een zorgvuldige aanpak vereisen en dat hun inzet bijdraagt aan het waarborgen van de voedselveiligheid.

 6. Voldoen aan regelgeving en audits: Een gestandaardiseerde en uniforme aanpak, zoals die wordt geboden door de set van 7 rollen met verschillende kleuren, is essentieel om te voldoen aan de regelgeving op het gebied van voedselveiligheid en om succesvolle audits te doorstaan. Deze set helpt bedrijven om een consistente naleving van HACCP-normen aan te tonen.

Waarom haccp stickers bestellen bij Dagstickers.nl?

 • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
 • Eenvoudig verwijderbare stickers
 • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
 • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
 • Goedkoopste van Nederland en België!