HACCP Stickers zaterdag HACCP Stickers zaterdag
HACCP Stickers zaterdag HACCP Stickers zaterdag
HACCP Stickers zaterdag
HACCP stickers zaterdag Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op zaterdag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting...

Artikelnummer

8717953222657

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,49
€ 4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickers zaterdag

Deze rol met 2000 HACCP stickers is bruikbaar voor versproducten die u op zaterdag in de koeling of vriezer opbergt. Het handige schrijfvlak dat onder de afkorting ‘ZA’ staat, kunt u gebruiken om de datum van die dag in te vullen. Door het hoge aantal van 2000 stickers, zijn deze stickers op rol uniek in Nederland. Iedere dagsticker heeft zijn eigen kleur, de zaterdagvariant is paars.

Wat zijn haccp stickers?

Dagstickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.
 

Paarse Zaterdag HACCP-rol is een rol met voedseletiketten die bedoeld is voor gebruik in de voedingsindustrie. Deze rol bevat 2000 stickers met voedseletiketten die voldoen aan de HACCP-richtlijnen. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, een systeem dat wordt gebruikt om voedselveiligheid te waarborgen.

De kleur paars van de zaterdag HACCP-rol is gekozen vanwege de herkenbaarheid en de associatie met veiligheid in de voedingsindustrie. Paars wordt vaak geassocieerd met hygiëne en reinheid, wat essentiële aspecten zijn bij de verwerking en bereiding van voedsel.

Elke rol bevat 2000 stickers met voedseletiketten. Deze stickers kunnen worden gebruikt om informatie weer te geven over de inhoud, houdbaarheidsdatum, ingrediënten, allergenen en andere belangrijke gegevens van voedselproducten. Het gebruik van deze stickers helpt bij het waarborgen van de voedselveiligheid en maakt het gemakkelijker om de juiste informatie te communiceren naar consumenten en andere belanghebbenden.

De voedseletiketten op de rol voldoen aan de HACCP-richtlijnen, wat betekent dat ze zijn ontworpen en geproduceerd met specifieke aandacht voor voedselveiligheid. Dit omvat onder andere het gebruik van materialen die veilig zijn voor contact met voedsel, het vermijden van potentieel schadelijke stoffen en het waarborgen van de leesbaarheid en duurzaamheid van de etiketten.

De rol met 2000 stickers is handig voor bedrijven in de voedingsindustrie die regelmatig voedseletiketten moeten afdrukken. Het grote aantal stickers op de rol zorgt ervoor dat bedrijven voor een langere tijd voorzien zijn en niet continu nieuwe rollen hoeven aan te schaffen. Dit kan zowel kostenbesparend als efficiënt zijn.

Bovendien is de rol zo ontworpen dat deze gemakkelijk kan worden gebruikt met een etiketteermachine. Dit maakt het proces van etiketteren sneller en gestroomlijnder, waardoor bedrijven tijd en arbeid besparen.

In conclusie, de Paarse Zaterdag HACCP-rol is een rol met 2000 stickers met voedseletiketten die voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Deze stickers zijn handig voor bedrijven in de voedingsindustrie en helpen bij het waarborgen van voedselveiligheid door middel van nauwkeurige en duidelijke informatie op voedselproducten. De paarse kleur van de rol draagt bij aan de herkenbaarheid en associatie met veiligheid in de voedingsindustrie.

Waarom haccp stickers bestellen bij Dagstickers.nl?

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Eenvoudig verwijderbare stickers
  • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
  • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
  • Goedkoopste van Nederland en België!