HACCP Stickerdispenser HACCP Stickerdispenser
HACCP Stickerdispenser HACCP Stickerdispenser
HACCP Stickerdispenser
Stickerdispenser zonder HACCP-stickers. Alleen geschikt voor HACCP-stickers van 2000 stickers per rol.

Artikelnummer

8717953222671

Standaard levertijd

1 dag

€ 39,99
€ 31,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HACCP stickerdispenser

Deze unieke HACCP stickerdispenser is ontwikkeld door Dagstickers.nl en uitsluitend verkrijgbaar bij ons. Dehaccp sticker dispenser is gemaakt van stevig en duurzaam plastic en is eenvoudig bij te vullen en schoon te maken, ideaal dus voor in een horecakeuken. Door zijn kleine afmeting (19x16x13 cm) en stevige zuignappen, kunt u deze stickerdispenser gemakkelijk op uw werkbank vastzetten, zonder dat deze veel ruimte inneemt. Let op: u kunt de haccp dispenser niet verticaal tegen een muur aanplakken. In de haccp dispenser passen precies zeven Dagstickers.nl stickerrollen van 2000 stickers per rol. Ook kunt u deze haccp stickerdispenser als voordeelpakket in combinatie met zeven stickerrollen kopen.

Wat zijn haccp stickers?

Haccp stickers zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving, die voorschrijft om producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht, aangezien op ieder product een etiket moet zitten met daarop informatie over het betreffende product en de uiterste houdbaarheidsdatum.
 

De HACCP-sticker functionele stevige plastic dispenser is een uitstekende oplossing voor het organiseren en bewaren van HACCP-stickers op een efficiënte en professionele manier. Met zijn capaciteit voor 7 rollen biedt de dispenser voldoende ruimte om verschillende soorten HACCP-stickers binnen handbereik te houden, wat bijdraagt aan een georganiseerde en gestroomlijnde werkomgeving.

De dispenser is vervaardigd van duurzaam en stevig plastic materiaal, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Dit zorgt ervoor dat de dispenser lang meegaat en een betrouwbare investering is voor bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit en functionaliteit.

Een belangrijk kenmerk van de dispenser zijn de 4 zuignappen aan de achterkant, waarmee hij stevig op verschillende oppervlakken kan worden bevestigd. Deze zuignappen zorgen voor stabiliteit en voorkomen dat de dispenser verschuift of valt tijdens gebruik. Dit biedt gebruikers gemoedsrust, wetende dat hun HACCP-stickers veilig zijn opgeborgen en dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer dat nodig is.

De dispenser is ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak. Door de HACCP-stickers in de dispenser te plaatsen, kunnen medewerkers snel en gemakkelijk de benodigde stickers vinden zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar losse rollen. Dit draagt bij aan een gestroomlijnd werkproces en verhoogt de productiviteit.

Daarnaast draagt de dispenser bij aan de naleving van HACCP-richtlijnen en voedselveiligheidsnormen. Door de stickers op een georganiseerde en hygiënische manier op te bergen, worden kruisbesmetting en verontreiniging van de stickers voorkomen. Dit helpt bedrijven om de hoogste normen van voedselveiligheid te handhaven en risico's op het gebied van hygiëne te minimaliseren.

De dispenser is ook eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Het gladde plastic oppervlak is gemakkelijk af te vegen en te desinfecteren, waardoor de dispenser altijd schoon en hygiënisch blijft. Dit draagt bij aan een veilige en schone werkomgeving, wat van essentieel belang is bij het werken met voedsel.

Tot slot, de HACCP-sticker functionele stevige plastic dispenser biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook een professionele uitstraling. Door de dispenser op een strategische locatie te plaatsen, kunnen bedrijven hun toewijding aan voedselveiligheid en naleving van richtlijnen benadrukken. Het gebruik van deze dispenser toont aan dat het bedrijf de hoogste normen handhaaft en investeert in hoogwaardige apparatuur om de voedselveiligheid te waarborgen.

Waarom haccp stickers bestellen bij Dagstickers.nl?

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Eenvoudig verwijderbare stickers
  • Werkzaam bij alle temperaturen in de keuken
  • Geschikt voor onze unieke stickerdispenser
  • Goedkoopste van Nederland en België!